Last news in Fakti

5 Октомври, 2022 00:30 1 090 0

Порто надигра Байер Леверкузен в играта на нерви

  • порто-
  • байер леверкузен-
  • шампионска лига

Срещата бе изпълнена с картони и трудни съдийски решения

Порто надигра Байер Леверкузен в играта на нерви - 1
Снимка: БГНЕС

Порто и Байер Леверкузен изиграха най-вълнуващият мач през днешния ден в Шампионската лига, макар да видяхме само два признати гола от съдиите на срещата и то все в полза на португалците.

Първото полувреме ни предложи две отменени попадения. Едно на Калъм Хъдсън-Одой в 16' и едно на Мехди Тареми в 42', като и в двете ситуации ВАР откри нарушения на атакуващите състезатели.

Патрик Шик пък малко преди почивката получи правото да изпълни дузпа, но чешкият национал не успя да преодолее Диого Коща и паритетът се запази чак до средата на втората част.

Резервата Зайду имаше нужда само от няколко минути в игра, за да откри резултата, а Галено сложи точка на спора в 87', като и в двата случая асистенции записа таранът Тареми.

Джереми Фримпонг пък ще пропусне домакинството на същия съперник след седмица, защото си изкара два жълти картона за грубости по терена.

Група B в турнира се очертава да е най-интересна този сезон, защото виждаме как Брюж шокира с три поредни победи и нито един допуснат гол дори след днешното си домакинство на Атлетико Мадрид. Останалите грандове имат само по 3 точки в активите си, така че по всяка вероятност интригата ще се запази до последния кръг.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА