Last news in Fakti

16 Юли, 2013 15:56 845 0

Тиаго Алкантара: Напълно щастлив съм

  • тиаго-
  • байерн мюнхен-
  • транфер
Тиаго Алкантара: Напълно щастлив съм - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС
Новото попълнение на Байерн (Мюнхен) Тиаго Алкантара даде първото си интервю като играч на баварския клуб. "Ако в живота има ден, в който се чувстваш напълно щастлив, този ден трябва да е днес", заяви 22-годишният халф в интервю за клубната телевизия на европейския шампион.

"На първо място съм щастлив от историята на Байерн. От години е сред най-добрите в света. Към това мога да добавя и допълнителния фактор - идването на Гуардиола. Познаваме се от много време. Това е треньор, който вярва в мен. Голям фен съм на неговия стил на игра. Има малко треньори в света с подобни черти. Без съмнение той е една основна причина да избера Байерн", разкри бразило-италианецът. "Успях да поговоря малко с Хави Мартинес. Каза ми само хубави неща за тук. Влизам в това приключение с много страст и амбиция", каза още Тиаго.

Алкантара се сбогува с бившите си съотборници от Барселона вчера сутринта, след което отлетя за Мюнхен заедно със своята приятелка Хулиа. Днес предстоят задължителните медицински изследвания. Утре е официалното представяне на футболиста, който идва от "Камп Ноу" срещу 25 милиона евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА