Last news in Fakti

5 Октомври, 2022 16:33 1 309 0

Реал Мадрид предлага нов договор на Карим Бензема

  • карим бензема-
  • реал мадрид

Французинът може да остане още няколко години на „Сантиаго Бернабеу“

Реал Мадрид предлага нов договор на Карим Бензема - 1
Снимка: БГНЕС

Реал Мадрид е на прага да поднови контракта си с Карим Бензема, след като французинът недвусмислено доказа, че се намира във формата на живота си в последните няколко кампании. Фабрицио Романо твърди, че „кралския клуб“ иска да го задържи до лятото на 2024 г.

Настоящият контракта на капитана на „белия балет“ изтича в края на сезон 2022/23, което предизвика известни притеснения сред феновете му, че може да напусне „Сантиаго Бернабеу“ преди да е решил да окачи бутонките си за постоянно.

Бензема е считан за единствен фаворит за „Златната топка“ тази година и изглежда е въпрос на формалност да я получи, независимо от факта, че през декември ще навърши 35 години.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА