Last news in Fakti

16 Юли, 2013 16:29 783 0

Реал Мадрид започна подготовката си

  • реал мадрид-
  • подготовка-
  • анчелоти
Реал Мадрид започна подготовката си - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС
В Реал официално започнаха ерата „пост Моуриньо”. Първа тренировка с отбора проваде новият наставник Карло Анчелоти. Заниманието изцяло бе водено от неговите помощници Зинедин Зидан и Пол Клемънт, след като клубът официално обяви раздялата с Айтор Каранка. За треньор на вратарите пък е привлечен легендатата на Милан Уилиам Веки.
 
В заниманието се включиха 21 футболисти. Новите играчи към момента са Асиер Ияраменди, Иско, Даниел Карвахал и Касемиро.
 
В Испания акцентират, че първия трансфер на Анчелоти и Зидан е оставането на Кака. Един от приоритите на треньорите е именно възставяването на доверието към бразилеца.
В клуба не изключват възможоността по време на турнето в Съединените щати към тима да се присъедини и Гарет Бейл. Ключът за изключително скъпия трансфер е раздялата с Гонсало Игуаин. Цената на аржентинеца е 30 млн. евро, като интерес към него проявявят Наполи и Арсенал.
 
Междувременно Реал (Мадрид) измести Манчестър Юн. след 9 г. хегемония на върха на класацията на списание "Форбс" за най-стойностен клуб. Грандът е оценен на 3 млрд. и 300 млн. долара.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА