Last news in Fakti

5 Октомври, 2022 18:33 757 3

Бербатов стиска палци на Тотнъм за големите трофеи този сезон

  • димитър бербатов-
  • тотнъм

Бившият нападател на клуба все още гори за тима

Бербатов стиска палци на Тотнъм за големите трофеи този сезон - 1
Снимка: БГНЕС

Димитър Бербатов призна, че стиска палци на Тотнъм Хотспър, за да сложи край на дългата серия без трофеи през този сезон, в който изглежда, че предпоставките са налице. Той говори по темата пред Diema Sport.

Бербатов си спомня за триумфа с Купата на лигата срещу Челси през 2008 г., но също така призна, че в момента отборът на „шпорите“ е по-силен от онзи, в който сам играеше.

Бившият български национал посочи само хора от ранга на Хари Кейн и Хьон-мин Сон, които са играчи от наистина световна класа, но все още не са могли да се похвалят с неговите успехи.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ало, досегашни

    3 0 Отговор
    унищожители на футбола в България, дайте шанс на Бербатов
  • 2 Мат Бъзззби

    1 1 Отговор
    Митко беше брилянтен футболист! доставяше ми удоволствие да го гледам как играе за жалост сега нямаме такива футболисти.
  • 3 Динко

    2 1 Отговор
    Тежко ви и горко с Митко Фибата. Само чакаше да стане време за столовата. Поне излъска пейките на стадиона. Още са като нови.