6 Октомври, 2022 16:33 1 136 0

Карим Бензема изпревари Серхио Рамос в рекорд за Реал Мадрид (ВИДЕО)

  • карим бензема-
  • реал мадрид-
  • серхио рамос-
  • икер касияс-
  • шампионска лига

Французинът вече има само Икер Касияс пред себе си

Карим Бензема изпревари Серхио Рамос в рекорд за Реал Мадрид (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Карим Бензема се е прицелил в удивителния рекорд от най-много победи в Шампионската лига с екипа на Реал Мадрид. Снощи той изпревари Серхио Рамос в тази надпревара и се нареди на второ място в ранглистата, съобщиха от клуба.

Френският таран вече има 80 победи с белия екип, докато Рамос е със 79. Първи в класацията е Икер Касияс със своите 90 успеха.

През настоящия сезон Бензема има шанс да изравни Касияс, ако Реал спечели отново „ушатата“, като по пътя пожъне само успех в оставащите мачове от групите и в последствие в разменените домакинства на елиминациите.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА