Last news in Fakti

12 Октомври, 2022 23:01 1 041 0

Наполи отново напердаши Аякс и стана първия сигурен 1/8-финалите в Шампионската лига

  • наполи-
  • аякс-
  • шампионска лига

Италианците са с пълен актив след първите четири кръга

Наполи отново напердаши Аякс и стана първия сигурен 1/8-финалите в Шампионската лига - 1
Снимка: БГНЕС

Наполи триумфира с 4:2 над Аякс и така на практика си гарантира участието на 1/8-финалите в тазгодишното издание на Шампионската лига.

Ървинг Лозано и Джакомо Распадори дадоха ранен аванс на „партенопеите“, но за разлика от предходната среща в Амстердам гостите се върнаха в срещата с попадение на Дави Клаасен в началото на второто полувреме.

Хвича Кварацхелия вкара поредния си гол за италианците, макар и от дузпа този път, а след него от бялата точка реализира Стивън Бергвайн.

Интригата окончателно загина в 89', когато Виктор Осимен оформи крайния резултат, за да зарадва привържениците на „Диего Армандо Марадона“.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА