Last news in Fakti

13 Октомври, 2022 00:14 1 380 1

Порто съсипа дебюта на Чаби Алонсо в Шампионската лига

  • байер леверкузен-
  • порто-
  • шампионска лига

„Драконите“ постигнаха категоричен успех над Леверкузен

Порто съсипа дебюта на Чаби Алонсо в Шампионската лига - 1
Снимка: БГНЕС

Байер Леверкузен инкасира тежко поражение с 0:3 от Порто в четвъртия кръг от групите на Шампионската лига, като така съсипа дебюта на Чаби Алонсо в турнира, като треньор.

Галено откри резултата още в 6', а десетина по-късно Карим Демирбай пропусна да се разпише от дузпа. ВАР пък след това се намеси при попадението на Патрик Шик, защото имаше игра с ръка при атаката на домакините.

След почивката Мехди Тареми получи правото да изпълнява две дузпи за „драконите“ и не пропусна да се разпише и в двата случая, за да реализира и трите реални голови положения за португалците в мача.

„Аспирините“ могат да се сърдят само на себе си, защото пропиляха куп възможности пред вратата на Диого Коща и сега ще са принудени да печелят оставащите си мачове срещу Брюж и Атлетико Мадрид на всяка цена, ако искат да имат шансове за класиране към фазата на елиминациите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.