13 Октомври, 2022 00:36 2 498 0

Тотнъм едва не изпусна питомното в зрелищен мач срещу Айнтрахт

  • тотнъм-
  • айнтрахт франкфурт-
  • шампионска лига

„Шпорите“ играха с човек повече на терена в продължение на половин час

Тотнъм едва не изпусна питомното в зрелищен мач срещу Айнтрахт - 1
Снимка: БГНЕС

Тотнъм Хотспър постигна успеха с 3:2 над Айнтрахт Франкфурт и така излезе начело в Група D, където са още отборите на Спортинг Лисабон и Олимпик Марсилия.

Гостите поведоха чрез Даичи Камада в 14', но още преди почивката Хьон-мин Сон и Хари Кейн се развихриха, за да измъкнат тима си за пореден път от трудна ситуация. Английският таран се разписа от дузпа, а кореецът вкара на два пъти, за да изведе своите напред.

След почивката Тута си изкара два жълти картона за груби нарушения на правилата и остави своите в намален състав в продължение на цели 30 минути.

Оливер Гласнер реагира с куп смени, за да опита да запази боеспособността на тима си, и трябва да признаем, че му се получи, защото двете резерви - Фариде Алуди и Марио Гьотце, комбинираха в 87', за да върнат своите в срещата, макар и не до край.

В добавеното време Смолчич извърши нарушение, за което бе дадена втора дузпа за английския тим, но този път Кейн не успя да преодолее Кевин Трап и резултатът до края остана 3:2.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА