14 Октомври, 2022 21:03 1 012 1

Гуардиола отказва да приеме, че Ливърпул вече не е конкурент за титлата в Англия

  • хосеп гуардиола-
  • манчестър сити-
  • ливърпул

Испанецът не пожела да омаловажи значението на предстоящото дерби

Гуардиола отказва да приеме, че Ливърпул вече не е конкурент за титлата в Англия - 1
Снимка: БГНЕС

Хосеп Гуардиола отказва да приеме, че Ливърпул през настоящия сезон няма да води битка за титлата във Висшата лига, както бе през изминалите няколко сезона.

Двубоят ще бъде решен на игрището, а не от временното класиране. Наясно съм с качествата им, както и те с нашите. Ако до края на сезона имаше три мача, щях да се съглася, че нямат шансове за стигане до върна в подреждането, но при условие, че остават толкова много мачове и отгоре на всичко ни предстои Световно първенство, нищо не е невъзможно“, каза Пеп по време на днешната си пресконференция, цитиран от Sky Sports.

Испанецът заяви още, че винаги е чувствал „мърсисайдци“ за най-големия конкурент в Англия, откакто сам пое „гражданите“.

Разликата в класирането в момента е цели 13 точки, но тимът на Юрген Клоп има мач в пасив, така че при евентуален успех през уикенда интригата може да се завърне с пълна сила.

Срещата е планирана за 16 октомври от 18:30 часа българско време на „Анфийлд“.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Клоп

    0 0 Отговор
    Време е няккой да ръпне юздите на Коня Халланд