Last news in Fakti

20 Юли, 2013 21:56 1 783 0

Каръкът спря ЦСКА в първата среща от сезона

  • цска-
  • локомотив пловдив
Каръкът спря ЦСКА в първата среща от сезона - 1
Снимка: БГНЕС

Пред близо 10 хиляди души на „Българска армия” ЦСКА не успя да победи Локомотив (Пловдив) и започна сезона с нулево равенство.

Антон Карачанаков бе най-активен за „червените” в началото на срещата. В 13-ата минута той отправи силен удар към вратата на гостите, но той излезе в аут. Отново Карачанаков изстреля топовен шут в средата на първата част, но топката срещна гредата.

През второто полувреме „армейците” бяха по-активният тим и имаха няколко възможности да открият резултата. В 54-ата минута Емил Гъргоров можеше да реализира, но Йордан Господинов улови топката. Бившият играч на ЦСКА Мартин Камбуров можеше да накаже домакините, но ударът му от пряк свободен излезе в корнер. В 77-ата минута „армейците” за втори път нацелиха гредата. Марсиньо стреля от пряк свободен удар, но Господинов отклони топката, след което тя се отби в левия страничен стълб.  Дебют направиха треньорите и на двата тима Стойчо Младенов и Александър Станков.

В друг мач от кръга Пирин (Гоце Делчев) и Локомотив (София) завършиха при равенство 2:2. Домакините поведоха с 2:0 и бяха с човек повече, но в края на срещата изпуснаха преднината си. За Пирин головете отбелязаха Георги Петров и Марио Близнаков, а за „железничарите” точни бяха Крум Бибишков и Бранимир Костадинов.

До края на първи кръг в „А” група остават три мача. Утре от 18:00 часа Ботев (Пловдив) приема Левски, а в късния мач от 21:00 часа един срещу друг се изправят Литекс и Нефтохимик. В понеделник Славия и Берое закриват кръга, двубоят е от 18:00 в Овча купел.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА