Last news in Fakti

19 Юли, 2013 23:08 1 523 0

Черноморец започна с победа новия сезон

  • черноморец-
  • черно море-
  • петър атанасов-
  • а група
Черноморец започна с победа новия сезон - 1
Снимка: БГНЕС

Черноморец победи Черно море с 1:0 у дома в първи мач от първия кръг на новия сезон в родната „А” група. Единственото попадение реализира Петър Атанасов в 17-ата минута.

Двубоят бе наситен с голови положения и пред двете врати. Домакините започнаха по-добре срещата. В 17-ата минута Петър Атанасов се възползва от центриране отдясно и с точен удар вкара първия гол за новия сезон в първенството. Черно море показа зъби и създаде няколко положения до края на първата част.

Малко преди края на мача Тодор Палангой от състава на гостите падна в наказателното поле на „акулите”, но Станислав Тодоров не отсъди дузпа. Той прецени, че това е симулация и вдигна жълт картон на футболиста на Черно море. Бургазлии запазиха преднината си до последния съдийски сигнал и се поздравиха с победата в старта на сезона.

И двамата треньори, Димитър Димитров-Херо и Георги Иванов-Гонзо, заложиха на доста нови футболисти, привлечени през лятото.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА