Last news in Fakti

23 Октомври, 2022 14:13 2 624 3

Мис Вселена омая суперзвезда на Олимпиакос

  • сара лоиназ-
  • хамес родригес-
  • модел

Сара Лоиназ оплете в мрежите си Хамес Родригес

Сара Лоиназ оплете в мрежите си бившия футболист на Реал Мадрид и Байерн Мюнхен - Хамес Родригес. От известно време красивата испанка, която е Мис Вселена за 2021 г., не спира да пътува до Атина, тъй като от лятото колумбиецът играе за местния Олимпиакос.

Във вените на екзотичната Сара тече смесена кръв, тъй като баща ѝ е баск от Сан Себастиян, а майка ѝ е от Мароко. 23-годишният модел е завършил Бизнес администрация и е основател на компанията „Рециклиране, море, действие“. Мисията ѝ е да обучава децата как да пазят морето чисто, като насочва вниманието им специално към бреговете на Испания и различните испански острови в Средиземно море и Западна Африка, предава sportal.bg.

31-годишният Хамес отдавна има имидж на плейбой, като най-дългите му връзки бяха с Даниела Оспина и Шанън Де Лима. От първата, с която имаше и брак, той има дъщеря Саломе, а преди година стана баща и на син, но от сурогатна майка.

View this post on Instagram

A post shared by Sarah Loinaz (@sarahloinazm)


Поставете оценка:
Оценка 1.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голд

    1 0 Отговор
    дигър
  • 2 Сър Стенли Ройс

    2 1 Отговор
    Родена за перверзии
  • 3 цербер

    1 0 Отговор
    23-годишната моделка е завършила "Бизнес администрация" и е основателка на компанията „Рециклиране, море, действие“.