24 Октомври, 2022 15:19 2 453 1

Родните телевизии се разбраха за излъчването на мачовете от Световното в Катар

  • катар 2022-
  • световно първенство-
  • телевизия

Обявена бе и официалната програма

Родните телевизии се разбраха за излъчването на мачовете от Световното в Катар - 1
Снимка: Shutterstock

Две български телевизии ще споделят правата за излъчване на мачовете от Световното първенство по футбол в Катар тази зима и днес те официално представиха програмата за всяка една от срещите на Мондиала.

Българската национална телевизия и Nova Broadcasting Group ще бъдат двете медийни компании, които ще ни направят съпричастни с всичките 64 мача.

Част от срещите ще се предават едновременно по всички предвидени канали, но повечето двубои ще бъдат в ефира на едната или другата медийна група.

Откриването между Катар и Еквадор на 20 ноември от 18:00 часа българско време ще бъде предавано по Diema, Diema Sport 3, БНТ и БНТ 3. Същото важи за финала на 18 декември от 17:00 часа.

Ние от ФАКТИ.бг ще се постараем ежедневно да научавате кой мач по коя телевизия ще бъде достъпен в дните на самите двубои, както сме правили винаги, за да не пропускате любимите си футболни срещи и всички останали спортни дисциплини в българския телевизионен ефир.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А ГА Ю

    5 1 Отговор
    Брееей,най-сетне! Хубаво,дядо ми и бабчето ще могат да гледат мачовете.