Last news in Fakti

23 Юли, 2013 13:56 759 0

Юнайтед продължава да напира за Фабрегас

  • фабрегас-
  • манчестър юнайтед-
  • барселона-
  • оферта-
  • мойс
Юнайтед продължава да напира за Фабрегас - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС
Манчестър Юнайтед ще направи трета оферта за халфа на Барселона Сеск Фабрегас, която ще бъде и последна. Според английските медии ''червените дяволи" ще предложат за бившата звезда на Арсенал 34 млн. паунда. Ако сделката се осъществи, то това ще бъде рекордна сделка за Юнайтед, които досега са платили най-много пари за Димитър Бербатов (30,75 млн. паунда през 2008 година).
 
Както е известно от Барселона отклониха последните две предложения на шампиона на Англия, които бяха съответно за 26 млн. паунда и 30 млн. паунда. Ако и този път до трансфер не се стигне, Манчестър Юнайтед ще насочи усилията си към Йоан Кабай от Нюкасъл или Лука Модрич от Реал (Мадрид).
 
В същото време от Барселона излязоха с декларация, в която се посочва, че Фабрегас не се продава. Развитие по казуса се очаква в следващите дни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА