Last news in Fakti

24 Юли, 2013 15:26 805 0

Хубчев: Искаме да се представим на ниво

  • берое-
  • апоел-
  • лига европа-
  • хубчев
Хубчев: Искаме да се представим на ниво - 1
Снимка: БГНЕС
Близо 8 хиляди са продадените до момента билети за мача между Апоел (Тел Авив) и Берое в реванша от втория предварителен кръг в турнира Лига Европа. Момчетата на Петър Хубчев имат минимални шансове да продължат напред, тъй като загубиха в Стара Загора преди седмица с 1:4.
 
Иначе билетите струват по 50 шекела (около 13,98 долара). Наполовина ще плащат децата, жените и войниците. Част от билетите обаче са раздадени като подарък или промоции на  фенове, за да дойдат и да подкрепят Апоел.
 
Наставникът на израелците Ран Бен Шимон обяви пред местните медии, че не възнамерява да направи кой знае какви промени в стартовия състав. Със сигурност обаче в групата ще бъде включен опитният полузащитник Гил Вермут. 27-годишният играч има опит в първенствата на Белгия, Германия и Холандия, но контузия го прати на прегледи и лечение при д-р Мартенс в Брюксел. Сега обаче е готов да играе, ако треньорът реши.
 
Берое вече е в Израел, а за кратко на летището ''Бен Гурион'' старши треньорът Петър Хубчев говори пред медиите. Той обяви, че шансовете на старозагорци за краен успех никак не са големи.
 
"Апоел е по-добрият отбор, но ние ще направим всичко, за да се представим на ниво в Израел'', казва героят от САЩ'94.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА