Last news in Fakti

30 Октомври, 2022 23:49 1 498 2

Торино удари спирачка на Милан

  • торино-
  • милан

„Росонерите“ инкасираха втората си загуба за сезона

Торино удари спирачка на Милан - 1
Снимка: БГНЕС

Торино се превърна в препъникамък за шампиона на Италия - Милан, побеждавайки го с 2:1 в късния мач от неделната сесия в Серия А.

Кофи Джиджи и Алексей Миранчук се разписаха на два пъти във вратата на Чиприан Татарушану в рамките на по-малко от 120 секунди в края на първата част, а Жуниор Месияс вкара единственото попадение за „росонерите“ след почивката.

Старши-треньорът на „биковете“ - Иван Юрич, влезе в конфликт с рефера - Ренато Абисо, при попадението на гостите и това доведе до изгонването му в трибуните след два жълти картона.

Стефано Пиоли изглежда още не може да намери решение на проблема с централния си нападател, защото Дивок Ориги изигра поредния си кошмарен мач, а заедно с всичките му колеги успяха да отправя един-единствен точен изстрел, от който падна и гола. Дори появите на Анте Ребич и Оливие Жиру на дадоха резултат, а и факта, че Рафа Леао трябваше да напусне още на почивката поради травма, по всяка вероятност, съвсем остави Милан без зъби напред.

Защитата на титлата за клуба от Милано изглежда все по-трудна задача с оглед формата на Наполи от старта на сезона, но именно подобни мачове, като гостуването на „Олимпико“ алармират, че през зимата ще е жизнено важно привличането на голмайстор в разцвета на силите си. Каквото и да говори в публичното пространство, Златан Ибрахимович е изпята песен, а Жиру е просто човек, който надскача възможностите си през последните няколко години. Ориги пък е видимо защо бе освободен от Ливърпул.

Междувременно трите точки за Торино означават, че тима вече има 17 точки и е стъпил уверено на 9 позиция в таблицата, макар и с отрицателна голова разлика от 12:14.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Това е

    2 3 Отговор
    Милан винаги се проваля.
  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 1 Отговор
    БРАВО на ТОРИНО