Last news in Fakti

31 Октомври, 2022 17:34 709 1

„Татко Карло“ може да бъде отстранен за 4 мача след свой коментар за съдийството

  • карло анчелоти-
  • реал мадрид-
  • жирона

Италианецът не си сдържа нервите след края на мача с Жирона

„Татко Карло“ може да бъде отстранен за 4 мача след свой коментар за съдийството - 1
Снимка: БГНЕС

Карло Анчелоти може да получи най-тежкото наказание в кариерата си на треньор след коментарите по адрес на съдийството в мача срещу Жирона през уикенда, пиеш AS.

Наставникът на Реал Мадрид заяви, че реферът на срещата - Мелеро Лопес, е дал несъществуваща дузпа за играта с ръка на Марко Асенсио, когато гостите изравниха резултата.

Няма дузпа и той не докосва топката с ръка. Говорих си с Асенсио и наистина позицията му е странна, но не докосва топката с лявата си ръка. Ако това беше станало, така или иначе лявата му ръка беше прилепена към тялото. Не знам, те са си я измислили. Какво да правя?! Не мога да кажа нищо повече“, бяха думите на „Татко Карло“ по време на пресконференцията след мача.

За това специалистът го грозят до 4 мача наказание, ако Дисциплинарната комисия към Ла Лига реши да приложи цялата строгост на закона срещу него.

Лопес след това изкара и първия червен картон в кариерата на Тони Кроос, оставяйки „кралския клуб“ в намален състав в десетина минути.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дидо

    2 0 Отговор
    Карло Анчелоти е един от най-успешните треньори в свет.мащаб
    ..Истината той защитава със зъби и нокти.Има съдии,които работят по симпатии към даден отбор.Нищо чудно и ситуацията тук да бъде същата.Щом не е докоснал топката с ръка, значи е факт.Съдиите с лека ръка наказват треньорите несправедливо.Може би трябва правилата във футбола да се преразгледат от УЕФА.