Last news in Fakti

31 Октомври, 2022 17:59 824 1

Почти година след скандала щангистите ни най-накрая получиха заплатите си от федерацията

  • щанги-
  • неделчо колев

Новината съобщи президентът - Неделчо Колев

Почти година след скандала щангистите ни най-накрая получиха заплатите си от федерацията - 1
Снимка: БГНЕС

Националните ни състезатели по вдигане на тежести най-накрая получиха своите заплати след 10-месечно чакане. Новината съобщи президентът на федерацията - Неделчо Колев, цитиран от „Спортната джунгла“.

Скандалът едва не доведе до отнемане на лиценза на федерацията от бившия спортен министър - Радостин Василев, след като бяха направени някои неприятни разкрития за треньорските предпочитания и методика на работа с щангистите.

Очаква се резултатите за родните атлети да се подобрят осезаемо на шампионатите в близките месеци, тъй като трудът им най-накрая ще бъде оценен.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Престанете бе наглеци!

    5 5 Отговор
    Гаврите ли се с нас? Щангистите ни и каквито и да е спортисти са тунеядци. Никаква! Никакаква!!! полза от каквито и да е спортисти в какъвто и да е спорт. Спорта е едно шоу, в което нахалници искат държавата да им плаща. Защо? Защото ритат топка или дигат гири? Егати гаврата. Да си правят шоуто и ако е качествено ще го продават, както правят всички читави артисти. Вземат от моите пари за да ги дават на някакви нахални тарикати пък били те и с медали. Мръсници. Парите ми могат да отиват за бедни, болни, слаби, но за наглеците—спортисти е гавра.