Last news in Fakti

28 Юли, 2013 17:30 815 0

Юнайтед не се е отказал от Фабрегас

  • фабрегас-
  • барселона
Юнайтед не се е отказал от Фабрегас - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс отново коментира състава на тима и спекулациите около евентуални нови играчи, както и превърналите се в цяла сага спекулации около желанието на "червените дяволи" да привлекат Сеск Фабрегас от Барселона.

Според шотландският специалист шампионът на Англия със сигурност ще добави нови играчи до края на трансферния прозорец, но това може би няма да е желаният бивш играч на Арсенал. "Никога не съм казвал, че ще го привлечем със сигурност.

Единствено признах, че сме отправили две оферти, които бяха отхвърлени. На този етап, не знам дали ще правим ново предложение. Ще обмислим, какво ще предприемем от тук нататък. Имаме достатъчно качествен състав, но искаме да добавим към него. Уверени сме, че ще добавим към това което имаме преди края на трансферния прозорец", коментира ситуацията на трансферния пазар Дейвид Мойс. В днешната английска преса се спрягат имената на Йоан Кабай и Маруан Фелайни като следващи цели на шотландският мениджър, ако "червените дяволи" решат да се откажат от опитите си да привлекат Фабрегас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА