Last news in Fakti

30 Юли, 2013 16:54 3 942 5

Наим Сюлейманоглу се завърна в Ардино

  • ардино-
  • мурад-
  • сюлейманоглу-
  • проект

Днес в кабинета на кмета на община Ардино Ресми Мурад беше подписан договор за изпълнение на cтроително-монтажните работи по проект „Утвърждаване на здравословен начин на живот и създаване на условия за занимания и спорт на населението, туристите и хората с увреждания в община Ардино”. Контрактът беше парафиран от кмета Ресми Мурад и представителя на избрания изпълнител Обединение „Спорт за всички” Иван Михайлов.

По покана на градоначалника Ресми Мурад специален гост при подписването на договора беше прочутият щангист Наим Сюлейманоглу. „Джобният Херкулес”, както наричат родения в кърджалийското село Птичар трикратен олимпийски шампион, дойде в града под Белите брези за първи път, откакто е емигрирал в Турция преди 27 години.

„Знаете, че много обичам България. Тук сме родени и израсли и винаги ще подкрепяме развитието на спорта”, заяви „Джобният Херкулес. Той похвали ръководството на общината, че полага грижи за спорта в района. „Надявам се отсега нататък младите хора в Ардинско да спортуват повече, отколкото да стоят по дискотеките и пред компютрите”, каза още Сюлейманоглу.

Проектът на община Ардино е одобрен по мярка 321 „Основни услуги за населението и икономиката в селските райони” от Програмата за развитие на селските райони 2007-2013. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иракли Иракли

    2 0 Отговор
    Ако обичаше БЪЛГАРИЯ,защо избяга?..Когато се припозна за турчин
    падна на колене и целунна турската земя преди 27 години!Така е,и
    дори се пази видио материл!.......Обичал си БЪЛГАРИЯ.....!
  • 2 Cuneyt Ulucan

    1 2 Отговор
    Може би е така целунал турската земя но имало е защо,и аз познавам много Българи чиито изоставиха БЪЛГАРИЯ ейвала имало е защо да бягат от родината но никои нищо не е направил по вапроса нали? поне човека изразил любовта си към България дал е нещо.А ти кажи ми умнико какво си направил какво си дал за България на кои му пука за теб?Научи се да се радваш и на успелите, остави зависта вместо тя да те победи победи я ти.
  • 3 по темата

    1 0 Отговор
    Изостави България за... пари.
  • 4 tatar

    0 0 Отговор
    vapros zasto li zamina . kogato ina tebe ti smenqt imeto ste razberes
  • 5 Mihail Mihalev

    0 0 Отговор
    обичал България-дрън дрън-обичаш парите и охолния живот момче