Last news in Fakti

31 Юли, 2013 16:56 1 400 0

Представиха Спас Делев в Лас Палмас

  • делев-
  • лас палмас-
  • представяне
Представиха Спас Делев в Лас Палмас - 1
Снимка: udlaspalmas.es
Нападателят Спас Делев официално бе представен като ново попълнение на втородивизионния испански отбор Лас Палмас.
 
Бившият играч на ЦСКА подписа договор за две години и ще носи фланелка с номер 22. В договор на българина има клауза за откупуване в размер на 6 милиона евро. Тази вечер Делев ще се види с новите си съотборници на мача с Тенерифе.
 
"Аз съм бърз играч, владея добре топката и се надявам да вкарама много голове за Лас Палмас. Когато видя вратата, не се колебая да стрелям. Ако тръгна да подавам топката, нищо не се получава. Испанският футбол е техничен и ми пасва идеално на моя стил на игра. Очаквам да играя добре и да ме викат в националния отбор на България. Моят идол е Христо Стоичков", каза Спас Делев на пресконференцията с помощта на преводач.
 
"Имах контакт с Лас Палмас още през миналата година. Сега реших да дойда тук, макар че имах и други оферти. В добра форма съм. Преди 20 дни спрях да тренирам с ЦСКА, но всеки ден съм се подготвял самостоятелно, чувствам се чудесно", каза още Спас Делев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА