Last news in Fakti

18 Ноември, 2022 15:21 1 427 1

Арестуваха бивш шампион на UFC за опит да прекара метален бокс през летището в Ню Йорк

  • израел адесаня-
  • mma-
  • ufc-
  • бокс

Той твърди, че това му е подарък от почитател

Арестуваха бивш шампион на UFC за опит да прекара метален бокс през летището в Ню Йорк - 1
Снимка: Shutterstock

Бившият от скоро шампион в средна категория на UFC - Израел Адесаня, попадна за кратко в ареста на летище „Джон Ф. Кенеди“ в Ню Йорк, след като в багажа му е открит метален бокс, предаде TMZ.

Пренасянето на подобни хладния оръжия е незаконно през летищата в САЩ и по тази причина MMA боецът е задържан на място при проверка на принадлежностите му.

Агентът му - Тим Симпсън, обаче обяснява пред изданието, че Адесаня е осъзнал вината си и е обяснил, че боксът е бил подарък от негов почитател. Той го прибрал в багажа си и побързал да се качи на самолета, но именно тогава охраната го открила.

Нигериецът е освободен към момента, но не е изключено да се сдобие с обвинение, че е опитал да качи хладно оръжие от клас „А“ на борда на самолет.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 квя

    2 0 Отговор
    Ще то една химикалка или дамска фиба е по-опасна от един бокс! Накъде отиват нещата....