Last news in Fakti

18 Ноември, 2022 16:18 936 0

The Athletic посвети специален материал за бивш вратар на Лудогорец преди участието му на Мондиала

  • милан борян-
  • канада-
  • катар 2022-
  • лудогорец-
  • цървена звезда

Канадецът със сръбски корени се очаква да бъде титуляр в Катар

The Athletic посвети специален материал за бивш вратар на Лудогорец преди участието му на Мондиала - 1
Снимка: БГНЕС

Началото на световното първенство по футбол в Катар е след точно два дни и времето за разговори е към своя край. Дотогава обаче имаме време, за да ви представим поредната любопитна история, а този път тя е свързана с бившия вратар на родния Лудогорец - Милан Борян. Оказва се, че той е във фокуса на един от най-новите материали на авторитетното американско издание The Athletic с оглед факта, че е първи избор за вратарския пост в националния отбор на Канада.

Медията се среща с всички съотборници на Борян, за да разбере, че той е може би най-важната част от състава, независимо, че звездите в момента категорично са Алфонсо Дейвис и Джонатан Дейвид.

Всеки офис на света има нужда от човек, като Милан Борян“, споделя Дейвид Едгар за своя съотборник.

35-годишният гигант бе част от състава на „разградските орли“ в периода 2015-2017, но на няколко пъти в това време се озоваваше в Раднички Ниш, Корона Киелче и Цървена звезда. Именно в Белград се установява най-комфортно и през изминалите 5 сезона играе най-добрият си футбол.

Цялата статия ще може да откриете ТУК, ако искате да разберете всички останали интересни истории около човека, който е най-близката българска връзка до световната купа тази година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА