Last news in Fakti

19 Ноември, 2022 13:37 2 539 0

Световна звезда се забърка в скандал заради Катар 2022 (ВИДЕО)

  • малума-
  • скандал-
  • футбол-
  • катар 2022-
  • мондиал 2022-
  • световно първенство-
  • интервю-
  • шакира-
  • дуа липа

28-годишният изпълнител е критикуван заради решението си, въпреки че редица други звезди на музикалната сцена, включително Дуа Липа и Шакира, бойкотират шампионата по футбол

Световна звезда се забърка в скандал заради Катар 2022 (ВИДЕО) - 1

Колумбийският певец Малума скандално избяга от интервю, след като беше притиснат заради съгласието да запише химна на Мондиал 2022 и да участва в церемонията по откриването на световното първенство в Катар в неделя (20 ноември).

28-годишният изпълнител е критикуван заради решението си, въпреки че редица други звезди на музикалната сцена, включително Дуа Липа и Шакира, бойкотират шампионата по футбол. Причината за решението им е нарушаването на човешките права в арабската държава.

Снощи Малума гостува в предаване на израелската телевизия „Kan TV“, където беше притиснат от водещия относно решението си да участва в церемонията по откриването. Певецът умело се измъкна при първия въпрос и отговори, че го прави от любов към музиката и футбола.

Водещият обаче не се отказа и продължи да набляга на темата. В резултат на това Малума се обърна към човек зад камерата и попита дали е нужно да продължава участието си в интервюто, след което стана от мястото си и скандално напусна студиото. На излизане заяви, че водещият е грубиян.

Малума, заедно с Ники Минаж и ливанската певица Мириам Фарес са изпълнителни на официалния фен фестивал на Мондиал 2022 - „Tukoh Taka”. Освен тези трима изпълнители, на световното първенство със свои представления ще участват още Шон Пол, Джей Балвин, „Black Eyed Peas“ и др.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА