Last news in Fakti

1 Август, 2013 12:00 1 164 0

Прогнозата на Факти.бг за 01.08.2013г.

  • факти.бг-
  • прогнозата-
  • ботев

Ще бъде здрава битка на терена и повече от 2 гола няма да паднат в мача

Прогнозата на Факти.бг за 01.08.2013г. - 1
Снимка: БГНЕС

Приятната родна изненада Ботев Пловдив се завърна в Европа след 18 години и до този момент прави страхотни мачове. "Канарчетата" последователно се саморазправиха с казахите от Астана, а после и с Жрински и сега се готвят за битка срещу по-сериозният Щутгарт.

Пловдивчани ще излязат тази вечер необременени и се очаква да направят поредната си силна среща в Лига Европа.

Очаква се на стадион "Лазур" да има над 15 000 фенове на Ботев, които да подкрепят своите любимци и да им помогнат да вземат добър турнирен резултат преди срещата-реванш в Германия още следващата седмица.

Наставникът на българите Мъри Стоилов няма нови кадрови проблеми, свързани със състава си, като изключим трайно контузените Иван Цветковн и Вандер Виейра. Валери Домовчийски обаче е готов за игра, но най-вероятно ще бъде резерва.

В Щутгарт също имат някои проблеми. Треньорът Бруно Лабадия не може да разчите на звездата си Мартин Харник, както и на Рохас, Функ и Гентнер. Досега Щутгарт е изиграл 8 мача срещу български отбори и има положителен баланс.

Германците имат 3 победи 4 равенства и само 1 загуба. На два пъти обаче са отстранявани от Левски, който е нанесъл и единствената им загуба от наш представител, като побеждава с 1:0 през 1983 година в мач за Купата на УЕФА.

Очаква ни една много равностойна битка днес, за която ние от екипа на Факти. бг сме склонни да прогнозираме, че ще завърши с по малко от общо 2 гола.

Прогноза: Под 2.5


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА