Last news in Fakti

23 Ноември, 2022 15:42 1 407 0

Легендата на Ливърпул и Евертън - „Доктора“, почина на 71-годишна възраст

  • ливърпул-
  • евертън-
  • ипсуич-
  • дейвид джонсън

Бившият нападател е защитавал цветовете и на двата клуба

Ливърпул и Евертън имат една от най-старите вражи в историята на футбола, но обединителният фактор помежду им е Дейвид Джонсън, който днес е издъхнал в дома си на 71-годишна възраст, съобщиха от двата клуба.

Бившият централен нападател е един от големите местни таланти от средата на миналия век, като първо играе за „карамелите“, а след това изкарва четири години в Ипсуич преди да се озове на „Анфийлд“.

Прякорът му - „Доктора“, е измислен с оглед прецизността му в играта на терена, но и външният му вид със сигурност е допринесъл за колоритното наименование.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА