25 Ноември, 2022 15:55 1 780 4

Христо Стоичков почете паметта на Диего Марадона

  • христо стоичков-
  • диего армандо марадона-
  • пеле

Българинът бе поканен на откриването на музея на КОНМЕБОЛ

Христо Стоичков почете паметта на Диего Армандо Марадона, след като днес се навършват 2 години от смъртта на един от най-великите футболисти на всички времена.

Две години, откакто го няма големият приятел и велик футболист Диего Марадона“, написа „Камата“ в социалните мрежи.

Той бе поканен за откриването на новия музей на КОНМЕБОЛ, където има статуя на аржентинеца, докато държи световната купа с екипа на Аржентина.

Стоичков публикува снимка и със статуята на Пеле, за да му изпрати пожелания за здраве.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Деница с дебелата гъ.....ца

    6 0 Отговор
    Дошли сме голи на този свят, отиваме си голи, " ковчегът няма джобове", така казваше моята баба!
  • 2 Урко

    3 1 Отговор
    Приживе Стоичков не броеше за жив големия приятел", в последните му години, понеже не дойде на бенефиса му, както бил обещал. Казваше, че оттогава спрял да му се обажда и пр. Сега е доста нелепо когато Марадона умря да се сприятелява пак
  • 3 Гельо

    2 0 Отговор
    Стоичката си е лицемер от класа
  • 4 Гельо

    1 1 Отговор
    Същото беше и с Трифон Иванов ,бяха го отсвирили отвсякъде приживе и след смърта му решиха ,че са загубили голям приятел в това число и Стоичков ,това са лицемери ,може да са известни и с много пари но важна е човещината