27 Ноември, 2022 18:33 3 747 2

$225 млн. очакват Кристияно Роналдо в Саудитска Арабия

  • кристияно роналдо-
  • ал насър-
  • саудитска арабия

Португалецът отново е изкушаван от Близкия Изток

$225 млн. очакват Кристияно Роналдо в Саудитска Арабия - 1
Снимка: БГНЕС

Кариерата на Кристияно Роналдо в Манчестър Юнайтед официално е факт, но изглежда, че той съвсем не е решил да се отказва от футбола. Това на свой ред поднови слуховете, че към него има изкусителни оферти от страна най-вече на Саудитска Арабия. Авторитетно издание като CBS дори съобщи, че там го очакват €225 млн.

Твърди се, че местният Ал Насър проявява най-сериозен интерес към 5-кратния носител на „Златната топка“, а въпросната сума е за период от 3 години. Това означава, че годишното му възнаграждение би било в размер на $75 млн.

Към края на потенциалния си договор Кристияно би бил на 40 години. Малцина изобщо професионални футболисти са изкарвали до подобна достолепна възраст. По-сигурно е обаче, че никой от тях не е печелел подобни пари.

Ще очакваме развитие по темата едва след края на световното първенство в Катар, защото е ясно, че Роналдо ще вложи пълния си фокус върху Португалия преди да вземе подобно съдбоносно решение.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Адам Хилтън

    6 2 Отговор
    Много обичаме евро-неандерталските ценности, ама щом забрадките дават пари може да не ги обичаме.
  • 2 рамбо

    10 3 Отговор
    По-вероятно да го видим в САЩ даже и за по-малко пари, отколкото при забрадките.. Той едва ли е останал без пари