30 Ноември, 2022 17:08 810 0

Роберто Мартинез за скандалите в лагера на Белгия: Фалшиви новини!

  • роберто мартинез-
  • белгия-
  • катар 2022-
  • фалшиви новини

Той смята, че има умишлени опити за дестабилизиране на отбора

Роберто Мартинез за скандалите в лагера на Белгия: Фалшиви новини! - 1
Снимка: БГНЕС

Националният селекционер на Белгия - Роберто Мартинез, обяви, че слуховете за скандали в съблекалнята са изфабрикувани от френските медии.

Има някои издания в Белгия, които са щастливи, когато им се предложат фалшиви новини, което е удивително. Това обаче помогна на групата ни, да осъзнае, че е по-добре да обръща все по-малко внимание на слуховете, идващи отвън“, каза наставникът на „червените дяволи“, цитиран от Daily Mail.

L'Equipe междувременно се оказа първоизточника на информацията, че е имало скандал между Ян Вертонген и Кевин де Бройне след изказванията на единия и другия по повод шансовете на отбора им за триумф с оглед възрастта на тима.

Белгия има нужда от задължителна победа срещу Хърватска, за да се класира напред в Катар, след като допусна изненадваща загуба от Мароко преди няколко дни.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА