Last news in Fakti

1 Декември, 2022 15:19 883 0

ЦСКА е 1/4-финалист след нова трудна победа за купата

  • цска-
  • септември софия-
  • купа на българия

„Армейците“ преодоляха първия си елитен съперник този сезон

ЦСКА е 1/4-финалист след нова трудна победа за купата - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА постигна нова трудна победа за Купата на България с 1:2 над Септември София и така официално вече е част от 1/4-финалистите в турнира.

Маурисио Гарсес и Дюкенс Назон вкараха попаденията във вратата на Иван Василев през втората част, като този на централния нападател дойде след точна дузпа в средата на полувремето.

Асен Георгиев пък върна за кратко тима си в битката с гола си в 83', но „армейците“ успяха да удържат аванса си до края и да продължат напред.

Предстои жребий за определянето на съперниците в следващата фаза, като там вече са отборите на Локомотив София, Спартак Варна и Арда Кърджали.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА