Last news in Fakti

6 Август, 2013 15:30 689 0

Таарабт отива под наем във Фулъм

  • таарабт-
  • фулъм-
  • бербатов
Таарабт отива под наем във Фулъм - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Наставникът на Фулъм Мартин Йол потвърди, че атакуващият халф на Куинс Парк Рейнджърс Адел Таарабт ще бъде привлечен под наем. Днес мароканецът ще премине медицински прегледи, след което ще финализира трансфера си на "Крейвън Котидж". Именно Мартин Йол бе човекът, който докара Таарабт в Англия, привличайки го в Тотнъм в началотт на 2007 година.

През това лято Таарабт бе желан и от френския шампион Пари Сен Жермен. "Разбрали сме за всичко с неговия клуб. Остава само да премине медицинските тестове. Ако всичко е наред, той ще се присъедини към нас. Харесвам неговата креативност. Тя понякога се проявява и във факта, че вкарва много голове. Той е като Димитър Бербатов - понякога тези фантастични таланти ще бъдат обвинявани, но аз ще направя всичко възможно да намеря начин да му помогна да се сработи с останалите момчета. Мисля, че може да ни бъде много полезен, защото той борави по страхотен начин с топката", сподели Йол.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА