Last news in Fakti

2 Декември, 2022 17:37 1 889 1

„Божигол“ се срещна с Де Роси, Рафа Бенитез и куп други спортни величия от близкото минало (СНИМКИ)

  • валери божинов-
  • даниеле де роси-
  • рафа бенитез-
  • рафаеле паладино-
  • фабио печия

Някои хора често забравят, че бившият национал имаше своя невероятен период в италианското първенство

Валери Божинов днес може и да е един от сочените с пръст хора, провалили спортната си кариера, но все пак не бива да забравяме, че той преживя някои много славни мигове от дните си в Италия. По тази причина последната му среща с някои величия в играта далеч не е толкова изненадваща, колкото мнозина сигурно допускат.

Любопитно е обаче да ви известим, че по време на обучението си във FIGC той се срещна с Рафа Бенитез, Даниеле Де Роси, Рафаеле Паладино и Фабио Печия.

„Божигол“ определено изглежда много по-добре в естествената си среда, отколкото по родните дискотеки, където свикнахме да го виждаме в последните години от кариерата му.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 За мен е сочен с пръст

    9 1 Отговор
    За това, че имаше Уникален талант. И го разсипаха …………! Безспорен талант! Това да други на всички млади момчета! Наблягайте на тренировките, режима, за каките има време! А и каките са до време! Валери е много добро момче! Но попадна в лош период в лоша компания!