3 Декември, 2022 09:01 760 3

Локо (Пд) урежда контрола с Партизан

  • локо пловдив-
  • контрола-
  • партизан белград

"Смърфовете" стартират подготовка на 6 януари

Локо (Пд) урежда контрола с Партизан - 1
Снимка: БГНЕС

Желанието на старши треньора на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев е тимът да изиграе сериозни контроли по време на подготвителния си лагер в Анталия. Той е провел разговор с клубните шефове и е настоял "черно-белите" да се изправят само срещу топ отбори. В тази връзка пловдивчани са влезли в контакт с колегите си от Партизан (Белград) и почти сигурно двата тима ще премерят сили в южната ни съседка.

Томаш е бил категоричен, че отборът ще върви нагоре само ако играе срещу много класни съперници и поради тази причина ще бъде направен опит да бъдат уредени спаринги и с някои от украинските и полските грандове, които ще зимуват в Турция, предава „Тема спорт“.

Специалистът е изразил и желанието си в началото на януари, когато стартира зимната подготовка, на разположение да бъдат всички нови попълнения. Очаква се по време на зимния трансферен прозорец да бъдат привлечени поне четирима нови. Брояката може да нарасне в зависимост от изходящите трансфери. "Смърфовете" стартират подготовка на 6 януари, като до 15-и ще се готвят в Пловдив, а на 14 януари ще изиграят и контрола с Хебър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаахаахаххахах

    0 0 Отговор
    Мдаааааа и после с Ювентус
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.