Last news in Fakti

3 Декември, 2022 12:24 915 2

Станимир Стоилов: Очаквам всеки да защити мястото си в Левски

  • левски-
  • мъри стоилов-
  • станимир стоилов-
  • лудогорец-
  • купа

Знам, че отново ще получим подкрепата, която винаги сме получавали от нашите привърженици, обяви наставникът  

Станимир Стоилов: Очаквам всеки да защити мястото си в Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов разкри очакванията си преди двубоя от 1/8 финалите в турнира за Купата на България срещу Лудогорец. Срещата е в неделя, 4 декември от 13:30 часа на стадион "Хювефарма Арена" в Разград.

"Предстои ни двубой за Купата на България, срещу много силен и обигран съперник. Очаквам максимално себераздаване от футболистите, да покажат амбиция за защита на трофея и всеки да защити мястото си в Левски, заяви Стоилов.

"Искам моите футболисти отново да играят в стил "Левски" - гордо, на максимума от възможностите си и да продължим напред в турнира", каза още наставникът на Левски.

"Знам, че отново ще получим подкрепата, която винаги сме получавали от нашите привърженици и тя ще бъде допълнителен стимул за играчите да покажат най-доброто, което могат", завърши Станимир Стоилов.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ФАКТ

    2 2 Отговор
    Стил -"Левски" е загуба.Мъри си помисли ,че ще изрине Перуковите обори,ама не е Херкулес."Левски" е провинциално отборче с африкански привкус.Къде са българчетата от прехвалената школа ? Няма ги !
  • 2 Аз пък

    2 3 Отговор
    Очаквам като си напрвиш повивката в Дубай на наш гръб феновете, да вземеш да си ходиш, но да не забравиш и Насо Комара, че нали сте % екип!