7 Август, 2013 00:03 1 649 0

Официално: Верона взе Ники Михайлов

  • николай михайлов-
  • верона-
  • твенте
Официално: Верона взе Ники Михайлов - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Николай Михайлов вече официално е футболист на Верона. Българският нациоонален страж пристигна в италианския елитен тим рано сутринта и повече от 7 часа кара медицински прегледи.

След излизането на резултатите, които не са показали никакви здравословни проблеми, Михайлов подписа за 2+2 години. През новия сезон той ще носи номер 31, тъй като любимият му 13 е бил зает.

Утре бившият страж на Твенте ще се присъедини към новите си съотборници на лагера на тима в Австрия.

"Много съм щастлив. Това е крачка напред в кариерата ми. В момента съм много изморен от тежкия ден който имах. Нямам търпение да започне новата авантюра. Радвам се, че ще играя в силно първенство като италианското.

Изненадан съм от доброто отношение и се надявам да се отплатя на клуба с добри игри. Малко съм изостанал с подготовката, но се надявам да бъда във форма за първия мач с Милан", сподели Михайлов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА