Last news in Fakti

14 Декември, 2022 15:33 1 244 1

Култов белгиец: Прекалено стар съм, за да се завърна в Рома

  • раджа наинголан-
  • рома-
  • роял антверп

Централният полузащитник ще си търси нов отбор през януари

Култов белгиец: Прекалено стар съм, за да се завърна в Рома - 1
Снимка: БГНЕС

Една от емблематичните фигури в италианския футбол през изминалите 15 години - Раджа Наинголан, обяви в публичното пространство, че не се вижда отново с екипа на Рома, колкото и да му се иска.

Прекалено стар съм, за да се завърна в Рома, но съм отворен към нови предизвикателства“, каза 34-годишният централен полузащитник, цитиран от Фабрицио Романо.

Бившият белгийски национал прекара почти цялата си кариера на „ботуша“, носейки екипите още на Пиаченца, Каляри и Интер по няколко пъти. В момента той е част от Роял Антверп, но изглежда смята да напусне през януари. Или поне така смята самият Романо.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мъкаааа

    0 1 Отговор
    Раджата-в Индия.