Last news in Fakti

20 Декември, 2022 19:03 1 043 0

Любо Ганев постави целите пред националните ни отбори за 2023 г.

  • любо ганев-
  • българия-
  • пламен константинов-
  • лоренцо мичели

Президентът на БФВ има реалистични очаквания за представителния ни тим

Любо Ганев постави целите пред националните ни отбори за 2023 г. - 1
Снимка: БГНЕС

Любомир Ганев обяви какви ще са целите за българския национален отбор по волейбол при мъжете и жените за предстоящата 2023 г. след края на годишното събрание на Управителния съвет към Българската федерация по волейбол.

В договорите на всички национални треньори има клаузи, от които зависи дали в бъдеще да бъдат подновени. Целите и при мъжете, и при жените през 2023 година е запазване на място в Лигата на нациите, участие в минимум четвъртфинал на европейско първенство. За олимпийската квалификация е ясно - дано успеем да се класираме. Ако треньор не постигне целите си, договорът му може да бъде прекратен“, каза Ганев, цитиран от BG Volleyball.

Това дава яснота за работата на Пламен Константинов и Лоренцо Мичели, след като двамата се сдобиха с нови договори.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА