Last news in Fakti

13 Август, 2013 13:53 1 299 0

Кличко: Стилът на Поветкин е като на Тайсън

  • кличко-
  • поветкин-
  • бокс

Боят между двамата е на 5-ти октомври

Кличко: Стилът на Поветкин е като на Тайсън - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Руският боксьор Александър Поветкин може да се сравни с Майк Тайсън. Така смята световният шампион по бокс за професионалисти в тежка категория Владимир Кличко.
 
"Поветкин е истински руски витяз. Неговото желание да побеждава е видно. Очаквам от него атаки. В този план той може да бъде сравнен с Майк Тайсън. Александър е олимпийски шампион, редовен шампион, той не е загубил нито един мач на професионалния ринг. Доволен съм, че ще се срещна с него. Мисля, че мачът ще бъде атакуващ и интересен", каза Кличко на пресконференцията, на която беше заедно с Поветкин. 
 
Мачът между супершампиона на Световната боксова асоциация  Владимир Кличко и Александър Поветкин ще се състои на 5 октомври в Москва.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА