22 Декември, 2022 18:03 1 149 1

Лапорта: Меси е играч на ПСЖ, но за в бъдеще не се знае

  • жоан лапорта-
  • лионел меси-
  • барселона-
  • псж

Босът на Барселона не изключи възможността аржентинецът да се завърне на „Ноу Камп“

Лапорта: Меси е играч на ПСЖ, но за в бъдеще не се знае - 1
Снимка: БГНЕС

Бъдещето на Лионел Меси отново идва на дневен ред, след като Жоан Лапорта бе запитан днес на клубната телевизия на Барселона за вероятността аржентинецът да се завърне на „Ноу Камп“.

Меси е най-великият играч на всички времена. Той е фен на Барса, сърцето му бие за Барса, така че слуховете са нормални. Дали ще се завърне? В момента е играч на ПСЖ. Бихме се радвали да си върнем Лео обратно един ден, но ще видим“, каза президентът на „каталунците“.

Междувременно има издания, като Relevo, които твърдят, че отношенията между Меси и Лапорта не са това, което бяха преди, и шансовете световният шампион да облече отново фланелката на Барселона са малки.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Читател

    0 2 Отговор
    И защо Ви е да се върне за да Ви фалира финансово клуба отново.Че е велик футболист да ни че е алчно джудже е 100 процента истина.