Last news in Fakti

22 Декември, 2022 22:33 6 786 2

Нидерландия се сбогува с Луис ван Гаал

  • луис ван гаал-
  • нидерландия

Специалистът завърши третия си престой в тима

Нидерландия се сбогува с Луис ван Гаал - 1
Снимка: БГНЕС

Луис ван Гаал официално вече не е старши-треньор на националния отбор на Нидерландия и дори от федерацията се сбогуваха с него със специален пост в социалните мрежи.

Това бе третият престой на специалиста при „лалетата“, като това го превърна във втория по брой мачове наставник с 63 двубоя. Пред него е само Боб Гленденинг (87), а с един по-малко е Дик Адвокаат.

Холандците стигнаха до 1/4-финалите на световното в Катар след драма с Аржентина, в която бе вкаран най-късния изравнителен гол в историята след повече от 10 минути продължение, макар в последствие южноамериканците да триумфираха след дузпи, за да стигнат накрая и до титлата.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пако

    7 5 Отговор
    ГОЛА ВОДА Е ТОЯ,КАЗА И ГО ПОКАЗА ДАЖЕ МЕСИ.
  • 2 Дидо

    26 1 Отговор
    Помислих, че е починал. Тъпо заглавие.