Last news in Fakti

23 Декември, 2022 21:03 1 210 0

Берое най-накрая се сдоби с доказан голмайстор в лицето на Тонислав Йорданов

  • тонислав йорданов-
  • берое-
  • арда кърджали

Таранът напуска Арда Кърджали от 1 януари

Берое най-накрая се сдоби с доказан голмайстор в лицето на Тонислав Йорданов - 1
Снимка: БГНЕС

Тонислав Йорданов официално вече е футболист на Берое Стара Загора. С това се похвалиха от самия клуб.

24-годишният таран напуска Арда Кърджали от 1 януари, когато изтича настоящия му договор, а още на 4 същия месец ще се присъедини към лагера на „заралии“, за да започне подготовка за подновяването на сезона в родния футбол.

Йорданов може и да вкара само един гол от старта на сезона, но в цялата си кариера до момента има 58 попадения и 17 асистенции в 183 срещи, което го превръща в един от най-резултатните български футболисти в изминалите няколко години.

Берое отдавна има нужда от типичен голмайстор в редиците си, особено след раздялата с рекордьора Мартин Камбуров, който се видя принуден да остане отвъд 40-те си години, за да държи тима в елитната ни дивизия.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА