Last news in Fakti

26 Декември, 2022 15:06 1 050 2

Емери: Искам да видя Коутиньо на терена

  • емери-
  • унай-
  • коутиньо-
  • астън вила

С качествата си той може да помогне много на Астън Вила, казва мениджърът

Емери: Искам да видя Коутиньо на терена - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Астън Вила Унай Емери сподели мнението си за полузащитника на клуба Филипе Коутиньо.

„Когато дойдох тук, Коутиньо имаше две или три тренировки. Той работи много добре. Беше развълнуван, опитвайки се да ми покаже най-добрите си качества“, казва Емери, предава БТА.

„Контузията беше неприятен момент за всички, за него, за клуба, за отбора. Сега той тренира всеки ден и виждам, че е наистина добър. Очаквам най-доброто от Коутиньо. Чака го много специален мач срещу Ливърпул и мисля, че ще бъде в състава. Той не е готов да играе 90 минути, но искам да го видя на терена, със своите качества може да ни помогне много“, допълва мениджърът пред Sky Sports.

30-годишният бразилец не е отбелязвал гол в 13 мача за Вила този сезон.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 бг ганьо

    2 1 Отговор
    астън вила-ливърпул...3:1