26 Декември, 2022 18:14 8 419 9

Гулит: Меси не е най-добрият футболист за всички времена

  • рууд гулит-
  • нидерландия-
  • меси-
  • аржентина

Добър е за своето време, казва бившият нападател на Холандия  

Гулит: Меси не е най-добрият футболист за всички времена - 1
Снимка: БГНЕС

Рууд Гулит не смята Лионел Меси за най-добрия футболист в историята. Бившият нападател на Холандия отговори на въпрос дали аржентинецът може да се счита за най-добрия играч на всички времена, след като спечели световното първенство през 2022 година, предава topsport.bg.

"Не, той не е най-добрият играч на всички времена. Мисля, че е най-добрият в своето време. Мисля, че много неща не могат да се сравняват. Ако спечелиш Световната купа три пъти(б.а. - като Пеле), тогава да, това е много. Шейсетте и малка част от седемдесетте години бяха времето на Пеле. След това дойде времето на Марадона", заяви носителят на "Златната топка" за 1987 г. пред "Зиго Спорт".


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 47 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абсолютно

    44 16 Отговор
    ПРАВ!
  • 2 Уве Зелер

    26 14 Отговор
    Глупости на търкалета. Много е далече Меси от истината.
  • 3 БеГемот

    49 22 Отговор
    Пеле ако се състезаваше днес нямаше да направи нищо ...голям техничар ама на бавен футбол, при днешните бегачи щеше само да се оглежда....жужето е голяма работа каквото и да си говорим...

    Коментиран от #9

  • 4 ха ха

    25 6 Отговор
    Несравними са играчите от различни времена. Преди година попаднах на полуфинал на Аякс от 1973-та и футболът ми се видя доста муден.
  • 5 фАНТОМасс

    47 5 Отговор
    Може би говори за БЪЛГАРСКИЯ Меси от Банкя ! Щото е НЕнадминат само по ПРОСТАЩИНАТА си !
  • 6 Гулит е абсолютно прав -

    33 1 Отговор
    футболът / а и всеки спорт/ не е идентичен на себе си , ако сравняваш различни поколения /за сравнение - дори правила с отношение към играта и дори към резултатността са променени./ Не може да има "най-велик футболист на и за всички времена - но има футболисти , които са най-велики в своето време - и Меси безспорно е такъв за настоящето.

    Коментиран от #8

  • 7 Ами

    14 6 Отговор
    Посочи тогава кой е най-добрият? Роналдиньо беше гении, но парите го провалиха. Роналдо, Бразилия, беше уникален, но и той не беше постоянен, а и Меси в много отношения е по-добър. Пеле беше гении за времето си, но тогава футболът не беше на днешното ниво, футболистите имаха по-малко мачове, парите във футбола по-малко откъдето и конкуренцията. Марадона с нищо не блести повече от Меси, а Роналдо (Португалия) беше на нивото на Меси, но последните сезони сякаш се поумори, а последното световно тотално служи край на спора кой е по-добър. Затова и аз питам, ако не е Меси най-великият, кой?
  • 8 Честно казано

    20 1 Отговор

    До коментар #6 от "Гулит е абсолютно прав -":

    Всяко десетилетие си има своите звезди. За мен поколението на футбол беше, Роналдиньо, Бербатов, Джерард и прочие. Роналдиньо беше магьосник тогава. Много хора,, Българи,, плюят по Бербатов, но той беше в топ десет на най добрите нападатели от световна и европейска класа. Няма какво да се лъжем.
  • 9 Напротив

    4 3 Отговор

    До коментар #3 от "БеГемот":

    Пелето е по-бърз„ по-силен„ по-разнообразен„ по-точен и по-прецизен от Месито - проверен факт. На днешно време щеше да спечели минимум 4 световни титли.