Last news in Fakti

28 Декември, 2022 18:33 1 408 2

Пламен Константинов иска Матей Казийски обратно в националния отбор

  • матей казийски-
  • пламен константинов-
  • българия

Един от най-добрите ни волейболисти не е играл за тима от повече от 10 години

Пламен Константинов иска Матей Казийски обратно в националния отбор - 1
Снимка: БГНЕС

Пламен Константинов е поредният старши-треньор на българския национален отбор, който заяви намеренията си да върне Матей Казийски в представителния тим.

Матей Казийски е част от състезателите, които искам да играят за националния отбор на България. Няма треньор, който да не иска Матей Казийски да играе за националния отбор“, каза селекционерът, цитиран от BG Volleyball.

Казийски реши да се откаже от „трикольорите“ през 2012 г., когато обяви, че не би искал да е част от екип, в който работят хора, като Данчо Лазаров. От 2020 г. насам обаче президент е Любо Ганев, но 38-годишният посрещач на Тренто продължава да стои настрана от националния ни тим.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тома

    13 0 Отговор
    Ами ганев е същия като инж.данчо мошенници и далавераджии
  • 2 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    6 0 Отговор
    Погледнете статистиката.Колко пари са дадени за тези герои от колективните спортове....Колко лагери и какво ли не и вижте резултатите.вижте и за един спорт,като шахмата,какво е дадено и какви резултати има.И преди и сега тези бяха хора със слаба психика,говоря за волейбол.Трудно печелят,ако поведат и бързо губят ако им поведат.Колкото и да ги пазите това е истината от живота!