Last news in Fakti

17 Август, 2013 17:39 730 0

Херардо Мартино: Ще сме търпеливи с Неймар

  • неймар-
  • херардо мартино
Херардо Мартино: Ще сме търпеливи с Неймар - 1
Снимка: fcbarcelona.com

Треньорът на каталунците Херардо Мартино заяви, че ще прояви необходимото търпене по повод новото бижу в състава на Барса Неймар.

"Много ви е трудно да си представя, че Неймар няма да пасне на барселона. Отборът се нуждаеше от такъв тип футболисти и затова Неймар бе привлечен. Неймар се разбира чудесно с Меси и останалите си съотборници. Мисля, че постепенно Неймар ще се адаптира още по-добре и ще пасва идеално в състава“, коментира Мартино.

„Неймар имаше най-малко време от всички футболисти, включително и от мен. Вероятно до момента е работил малко във физически план. Искаме неговата форма да се покачва малко по малко. Ще бъдем търпеливи с Неймар. Той е голям футболист и ще даде много на отбора", продължи аржентинецът.

„Имам същите желания като всички треньори, които са били тук. Искам да играем добре и да печелим. Барса има добър състав, при който е логично треньорът да поема отговорност при пораженията", добави Тата.

„Не си представям, че когато имам група от 30 футболисти, ще давам обяснение всеки път за 12, които са извън списъка. Те ще имат своето време за изява", каза Мартино на въпрос относно отсъствието на Серхи Роберто и Джонатан дос Сантос от групата за мача с Леванте от първия кръг на Примера дивисион.

„Не ми харесва Ла Лига да бъде считани като първенство на два отбора. Нека броим и останалите, най-вече Атлетико Мадрид", завърши Херардо Мартино.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА