Last news in Fakti

12 Януари, 2023 22:03 986 0

Садио Мане е под въпрос дори за 1/8-финала в Шампионската лига срещу ПСЖ

  • садио мане-
  • байерн мюнхен-
  • псж-
  • шампионска лига-
  • юлиан нагелсман

Сенегалецът е контузен и все още се лекува от проблемите в коляното

Садио Мане е под въпрос дори за 1/8-финала в Шампионската лига срещу ПСЖ - 1
Снимка: БГНЕС

Една от големите звезди на Байерн Мюнхен - Садио Мане, ще пропусне рестарта на Бундеслигата след паузата за Мондиала поради контузия в коляното, но надеждите са, че той ще се завърне навреме за дербитата срещу ПСЖ в Шампионската лига през февруари. Това поне сподели Юлиан Нагелсман по време на днешната си пресконференция, цитиран от L'Equipe.

Наставникът на „баварците“ съобщи, че сенегалското крило вече съумява на тича на „70%“, с което изпреварва предварителните прогнози за завръщането си в игра.

Мане пропусна последния мач от 2022 г. срещу Шалке 04, където съотборниците му се наложиха с 0:2. Той междувременно пострада седмица преди това при разгрома с 6:1 над Вердер Бремен.

Въпросният мач с „парижани“ е планиран за 14 февруари от 22:00 часа на „Парк де Пренс“.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА