Last news in Fakti

13 Януари, 2023 18:03 2 289 1

Ели Брук нагъва бургери и бира, за да влезе в категория (ВИДЕО)

  • бокс-
  • ели брук-
  • фейт ордуей

Порноактрисата, превърнала се в боксьорка, ще се бие за втори път този уикенд

Обичайно проблемът при боксьорите, а и по принцип сред хората, е как да свалят килограми, а не как да ги качат. Именно в такъв парадокс попадна Ели Брук преди мача си срещу Фейт Ордуей.

Порноактрисата, превърнала се в боксьорка, реши да се почерпи с бургер и халба бира преди кантара си за мача днес. Въпреки това тя пак е по-лека от опонентката си. Тя е с тегло 62,142 кг., докато Ордуей е 62,822 кг.

Голямата разлика обаче идва от ръста на двете. Инфлуенсърката е почти с една глава по-висока, което прави значително по-трудно за нея да слезе до подобна категория.

Двете ще се бият в една от подгряващите битки на мача между KSI и Faze Temperrr на 14 януари в лондонската зала „OVO Arena“.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.