18 Януари, 2023 19:03 717 0

Томас Тухел учи испански, за да е готов за оферти от Примера Дивизион

  • томас тухел-
  • челси-
  • тотнъм хотспър-
  • атлетико мадрид

Германецът е спряган още за мястото на Антонио Конте в Тотнъм

Томас Тухел учи испански, за да е готов за оферти от Примера Дивизион - 1
Снимка: БГНЕС

Томас Тухел продължава да е един от най-високопрофилните специалисти във футбола, които към момента са безработни. The Sun междувременно съобщи, че германецът учи испански в момента, което дава храна за спекулации около бъдещето му в испанската Примера Дивизион.

49-годишният специалист бе уволнен по-рано през сезона от Челси след смятана на ръководството и все още не е намерил ново поле за изява.

На „острова“ има слухове, че една от опциите е Тотнъм Хотспър с оглед все по-лошите резултати на клуба при Антонио Конте.

От друга страна испанският език би могъл да бъде лош сигнал за Диего Симеоне в Атлетико Мадрид. Аржентинецът може и да е рекордьор по мачове начело на „дюшекчиите“, но настоящата кампания върви така, че няма да е изненада, ако Тухел го наследи в обозримото бъдеще.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА