Last news in Fakti

20 Януари, 2023 21:03 1 418 0

ПСЖ изкуши с €8 млн. на сезона една от звездите на Интер

  • милан шкриниар-
  • интер-
  • псж

Словакът показа каква е причината да не желае да остане на „Джузепе Меаца“

ПСЖ изкуши с €8 млн. на сезона една от звездите на Интер - 1
Снимка: БГНЕС

Пари Сент Жермен постигна предварително споразумение с Милан Шкриниар за трансфер след изтичането на контракта му с Интер, съобщи L'Equipe.

Централният бранител прекара 4 години и половина на „Джузепе Меаца“, като в този период се превърна в един от най-стабилните защитници в Серия А.

Оказва се обаче, че преговорите му за нов договор с „нерадзурите“ са ударили на камък, след като агентът му е успял да уговори заплата в размер на €8 млн. в Париж.

Има малък шанс сделката да стане официална още през януарския трансферен прозорец, тъй като френският вестник смята, че ръководството на Интер може да приеме евентуална оферта от „парижани“ в размер на €10-15 млн. и така да намали щетите от раздялата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА